•  Реклама

  •  Время







  • Про стягнення суми 58447 - Господарський суд Запорізької ...

Про стягнення суми 58447 - Господарський суд Запорізької області - Гандюкова Л.П.


  1. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
  2. УХВАЛА

номер провадження справи 20/5/15

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

06.01.2015 Справа № 910/21814/14

Суддя Гандюкова Лариса Павлівна, розглянувши матеріали

За позовом Публічного акціонерного товариства Комерційного банку «Приватбанк» (49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 50; адреса для листування: 49027, м. Дніпропетровськ, а/с 1800)

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Біо Плюс» (87500, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Варганова, буд. 23, тел. 0939848328)

про стягнення суми 58447,18 грн.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду міста Києва від 13.10.2014 р. порушено провадження у справі № 910/21814/14 за позовом Публічного акціонерного товариства Комерційного банку «Приватбанк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Біо Плюс» про стягнення 58447,18 грн.

Відповідно до ухвали господарського суду міста Києва від 15.12.2014 р. матеріали справи № 910/21814/14 на підставі ст.ст. 15, 17 ГПК ухвалено направити до господарського суду Запорізької області за підсудністю.

Автоматизованою системою документообігу господарського суду Запорізької області здійснено автоматичний розподіл та справу № 910/21814/14 призначено до розгляду судді Гандюковій Л.П.

Керуючись ст.ст. 15, 17, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти матеріали справи № 910/21814/14 до розгляду.

Присвоїти справі номер провадження 20/5/15.

2. Справу призначити до розгляду на 29.01.2015 р. о/об/ 12 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, зал № 112, телефон інформаційного центру суду: (061) 224-08-88.

3. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати:

Позивача - надати: оригінали усіх документів, які містяться в матеріалах справи, в т.ч. Умови та Правила надання банківських послуг, Умови та Правила обслуговування за Розрахунковими картками, Тарифи банку; докази виконання (невиконання) сторонами зобов'язань за договором у спірний період (банківські виписки, платіжні доручення тощо), в т.ч. належні докази надання відповідачу кредиту; надати точні та детальні розрахунки заявлених до стягнення сум (з зазначенням чіткого періоду виникнення заборгованості за кредитом, заборгованості по процентам за користування кредитом, заборгованості по комісії за користування кредитом, нарахування пені за несвоєчасність виконання зобов'язання за договором, розрахунки надати по кожній сумі окремо); розрахунок пені виконати відповідно до приписів Закону України «»Про тимчасові заходи на період проведення анти терористичної операції»; звірити з відповідачем розрахунки станом на день розгляду справи (з ініціативи позивача), двосторонній акт звірки надати суду; надати листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог; довіреність на представника; копії витребуваних документів (завірені належним чином) - у справу; явка.

Відповідача - надати документи, які посвідчують правовий статус відповідача (оригінали для огляду та копії - до матеріалів справи); письмовий відзив з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень на позов; докази належного виконання грошових зобов'язань за договором від 20.05.2011 р.; листування з позивачем по суті спору з доказами направлення/вручення вихідної кореспонденції; звірити розрахунки з позивачем станом на день розгляду спору, двосторонній акт звірки надати суду; довіреність на представника; копії витребуваних документів (завірені належним чином) - у справу; явка.

Явку в судове засідання уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Усі документи у справі (заяви, клопотання, відзиви, пояснення) та інші витребувані документи (із супровідним листом) необхідно подавати завчасно до судового засідання через канцелярію суду. Копії документів завіряються відповідно до вимог п.5.27 Державної Уніфікованої системи документації ДСТУ 4163-2003, згідно з яким відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів: "Згідно з оригіналом", назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки юридичної особи.

Суддя Л.П. Гандюкова

Витяг із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.


Вернутся назад



Вам будет интересно:

Аборт: право на вибір чи вбивство?

Право на аборт виступає однією з найактуальніших проблем для сучасного суспільства.

Как правильно написать претензию - консультация юриста

Права потребителя нарушаются повсеместно. Как их защитить, как правильно написать претензию — объяснит адвокат.

Як уникнути штрафу за банківський борг?

Запам'ятайте, якщо банк робить спробу заарештувати майно свого позичальника, то даний арешт можна оскаржити.

Развод: вам направо, мне налево

Возьмем ситуацию, когда оба супруга дееспособные, и оба решили расторгнуть брак.


  • Комментарии

  • Новости и Публикации
Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

Ипотека, раздел супружеского кредита

Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

Отступления от принципов равенства при разделе ...

Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

Правдивые отзывы о юристах

Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


  • Голосования






  •  Рекомендации


  • Вопрос к юристу по наследству:



cron
559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5